700 teeth t-shirt

Som ni kanske minns så droppade jag lite idéer på t-shirt design tidigare i vår, sen har det inte hänt så mycket förens nu. Jag fick äntligen tummen ur och tog hem lite prover på tre olika färger för att bestämma vilken som skall bli min huvuddesign så att säga.

Från början hade jag en klar idé om att jag ville ha en gul t-shirt med grönt tryck, sen började jag skissa på en tvärtom med gult tryck på grön tröja. På allmän förfrågan så la jag till slut också med en mörkt olivfärgad t-shirt med gult tryck i min första beställning. Det var nog tur att jag la med den olivgröna för det ser ut som att det är min egen och efter alla kommentarer på Facebook och Instagram de flesta andras favorit också!

20140813_140532000_iOS

I slutändan så gillade jag faktiskt inte alls den gula speciellt mycket, mest tror jag pga att trycket blev för mörkt mot vad jag hade tänkt mig, men här bjussar jag på en särskild spegel selfie på den också så ni vet vad som inte blev!

20140813_150406972_iOS

Så vad händer nu undrar ni ivrigt? Jo min tanke är att göra en första beställning denna vecka på 50 stycken oliva t-shirts med gult tryck och kanske 20 st gröna med gult tryck. Dock är jag lite osäker på hur jag skall gå tillväga. Om jag skall låta folk förhandsboka för att veta storleksfördelningen eller skall jag beställa hem vad jag tror har jag inte bestämt mig för ännu. Men räkna med att jag kommer att komma ut med info snart om vad som gäller.

Jag kan dock redan nu säga att de kommer att ligga på 240 kr styck + frakt.

Advertisements

One thought on “700 teeth t-shirt

  1. My husband watches you on YouTube and wants a tshirt. We live in the US. Not even sure if this message will work- but seeking information on how to get one. Thank you so much!

    Trudi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s